Romantika_s2_IMG_5694_ap_4_head.jpg

Апартаменти за четирима

В хотелската част има два апартамента, които са подходящи за семейна почивка за двама възрастни и две деца или за компания от четирима приятели.

Единият апартамент (105) е разположен на първия етаж на хотела и в него се влиза от огромната веранда с изглед. В апартамента има стая със спалня и отделна стая с две разделени легла. А за да се събира компанията Ви в общо помещение, e предвиден хол с каминка и трапезна маса, телевизор и мини бар. В този апартамент има един общ санитарен възел за двете стаи, в който е поставена и вана, ако решите да се поглезите.

Другият апартамент за четирима (100) се намира на втория етаж на хотела и също има напълно самостоятелен вход от цялата хотелска сграда. Тук на ваше разположение е спалня и още една стая с две отделни легла, и двете оборудвани с телевизори, мини бар, тоалетки с огледала и с изход към голяма веранда. Помещението има един общ санитарен възел. Този апартамент не разполага с хол, но какво по-приятно изживяване от това да се съберете около масата с приятели или семейно на голямата веранда под звездите и свежия въздух да Ви ободрява?! 

В цената се включва нощувка, използване на басейн, фитнес, паркинг, Wi-Fi, туристически данък.

100.00 лв.