Romantika_S3_IMG_0517.jpg
Romantika_S3_IMG_0582.jpg
Romantika_S3_IMG_0640.jpg

Апартаменти за четирима

В хотелската част има три апартамента, които са подходящи за семейна почивка за двама възрастни и две деца или за компания от четирима приятели.

Два от апартаментите (105) или (102) са разположени на първия етаж на хотела и в тях се влиза от огромни веранди с изглед. В двата апартамента има стая със спалня и отделно помещение с две разделени легла. А за да се събира компанията Ви в общо помещение, e предвиден хол с декоративна електрическа каминка и трапезна маса, телевизор и мини хладилник. В двата апартамента има по един общ санитарен възел с вана, ако решите да се поглезите.

Другият апартамент за четирима (100) се намира на втория етаж на хотела и също има напълно самостоятелен вход от цялата хотелска сграда. Тук на ваше разположение е спалня и още една стая с две отделни легла, и двете оборудвани с телевизори, мини бар, тоалетки с огледала и с изход към голяма веранда. Помещението има един общ санитарен възел. Този апартамент не разполага с хол, но какво по-приятно изживяване от това да се съберете около масата с приятели или семейно на голямата веранда под звездите и свежия въздух да Ви ободрява?! 

В цената се включва нощувка, използване на басейн, фитнес, паркинг, Wi-Fi, туристически данък.

180.00 лв.