Барбекю

Градината на почивна база „Романтика“ предлага отлични възможности за барбекю. И това е естествено с всички наши гости ловци и риболовци. За много от тях част от удоволствието на почивката е в това да приготвят улова си сами, на открито, заобиколени от приятели. Но дори и да не сте ловци и риболовци, вашата компания вероятно също ще се зарадва да си направи барбекю. 
При нас имате всички удобства за това. Включително и удобни маси и пейки, поставени в тези места от градината, в които гледката е най-хубава. 

Възможност сами да уловите вечерята си, отлично направено барбекю, на което да я приготвите, място за игра на децата, красива гледка срещу сервираната маса – предлагаме ви не просто почивка, а истински приключения и радост от живота. 

Наем на барбекю за цял ден: 100лв

Наем на барбекю за 2h: 15лв

Запалването на барбекюта извън обособеното барбекю е строго забранено! За ваша сигурност и комфорт на останалите гости, молим Ви да не палите барбекюта или електрически скари на верандите на стаите (освен на тези, на които има обособено такова) или непосредствено до къщите. При неспазване на правилата ще Ви бъде наложена санкция!

14.08.2015