Romantika_s2_IMG_5147.jpg
Romantika_s2_IMG_5334.jpg
Romantika_free_time_head_1.jpg
Най-новата атракция на Комплекс Романтика е разходка с 40-местен кораб-катамаран с дестинация Романтика-Доспат-Романтика. УСЛУГАТА Е СЕЗОННА- 01.04.24-15.09.24
Комплекс Романтика разполага с атрактивно 30-местно влакче, което ходи до центъра на гр.Сърница, минава през хотелите в околността и спира за кратки паузи на различни места. УСЛУГАТА Е СЕЗОННА- 01.06.24-01.10.24
Комплекс „Романтика“ е разположен на брега на язовир „Доспат“. Любителите на риболова, се възползват изцяло от това му предимство и често отсядат при нас.
Кога за последен път карахте колело? Предлагаме простичко и прекрасно изживяване на вас и вашите близки и приятели – каране на колело из живописните Родопи.
Комплекс „Романтика“ е създаден с мисъл и любов към децата. Погрижили сме да има множество съоръжения и забавления за хлапетата от всички възрасти.
Градината на почивна база „Романтика“ предлага отлични възможности за барбекю. И това е естествено с всички наши гости ловци и риболовци.
В Комплекса има обособена зала за игри, където можете да играете с приятели или семейството си на различни игри като:
Любителите на лова няма да останат разочаровани. От почивна база „Романтика“ често тръгват ловни дружинки.

Може да прекарате почивката си, излегнати на някоя поляна, гледайки към язовир „Доспат“, а може да си организирате и по-активна почивка, изпълнена със забавления за цялото семейство. И то забавления, които само природата може да ви предложи: лов, риболов, разходка с лодка. Предвидени са и специални развлечения за деца. В почивна база „Романтика“ със сигурност няма да скучаете и ще отнесете със себе си незабравими спомени.